19.8.2017 Näätämön leirikylässä pidettiin avajaiset, jossa vieraita oli Norjasta ja Suomesta.

Juhlapuhujina, mm. evankelista Roald Larsen Norjan Altasta. Tulkkina toimi Ritva Peura.

 

1.11.2017 alkaen toimintaan on tullut mukaan Ivalon helluntaiseurakunta. Se järjestää kuukausittain erilaisia seurakunnallisia tilaisuuksia päärakennuksen tiloissa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kirkkosali

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

avajaiset 19.8.2017

olkkari

 

 

 

 

 

 

 

 

 

arktinen päivä                                                                                                       keittiö

 

ristin hohde

 

 

Yhteyksiä on syntynyt moniin eri järjestöihin vuoden 2017 aikana. Puhujavieraiden varauksia esim. lauantaitilaisuuksiin on työn alla.

 

Kevään-alkukesän 2018 aikana remontoidaan kahden majoitustilan vesikatot, ja saunarakennuksen sisätyöt. Sekä saunatilojen käyttövesiputket uusitaan. Lisäksi muita käytön ja ylläpidon toimenpiteitä tehdään vuoden edetessä. Osaavia vapaaehtoisrakentajia on alustavasti olemassa, mutta lisävoimaa tarvitaan, että saadaan hyvässä aikataulussa tiloja parempaan käyttökuntoon seurakunnille, järjestöille, yhdistyksille, ja kulloinkin siellä oleville kävijöille. Mikäli haluat auttaa remonteissa, otatko yhteyttä Jari Muikkuun puh. 040 734 5150.   

 

Evankelista-koti. Perustoimintana tarjotaan matalan kynnyksen lepo- ja virkistyspaikkaa työuupumuksen kohdanneille seurakuntien työntekijöille; myös kustannusten puolesta. Paikan rauhallinen ja syrjäinen sijainti, ruuhka-Suomeen nähden, tarjoaa oivat olosuhteet palautumiseen arjen kuormittamista ympyröistä. Aito lappilainen luonto ja maisema, ovat mitä parhainta sielunlepoa ja terapiaa.

 

Paikan uskotaan olevan jossakin vaiheessa tärkeä piste kun Herran valittu kansa, juutalaisten loppuosa tulee Raamatun profetioitten mukaisesti Venäjältä muuttaen lähinnä Israeliin. Kyse siis Alijasta. Siitä yksi profetia Jer. 31:8-12 alla.

 

  1. Katso, minä tuon heidät pohjoisesta maasta, kokoan heidät maan perimmäisiltä ääriltä. Heissä on sokeita ja rampoja ynnä raskaita ja synnyttäväisiä: suurena joukkona he palajavat tänne.
    9. Itkien he tulevat, ja minä johdatan heitä, kun he kulkevat rukoillen. Minä vien heidät vesipuroille, tasaista tietä, jolla he eivät kompastu. Sillä minä olen Israelin isä, ja Efraim on minun esikoiseni.
    10. Kuulkaa Herran sana, te kansat, ilmoittakaa kaukaisissa merensaarissa ja sanokaa: Hän, joka Israelin hajoitti, on sen kokoava ja varjeleva sitä niinkuin paimen laumaansa.
    11. Sillä Herra on lunastanut Jaakobin ja vapahtanut hänet häntä väkevämmän kädestä.
    12. Ja he tulevat ja riemuitsevat Siionin kukkulalla, tulevat virtanaan Herran hyvyyden tykö, jyväin, viinin ja öljyn ääreen, karitsain ja karjan ääreen. Ja heidän sielunsa on oleva niinkuin runsaasti kasteltu puutarha, eivätkä he enää näänny.

 

Majoitusrakennusten ja pesutilojen remontit valmistavat paikkaa myös Alijaan. Kevään 2018 aikana paikalle pyritään saamaan huomattava määrä puita seuraavaa talvea varten.

 

Meillä on vahva usko Alijan tapahtumiseen myös Näätämön kautta. Rukous siihen valmistautumiseen on kaikkein tärkeintä asia. Jos saat sydämellesi rukoilla paikan puolesta niin koemme siitä suurta kiitollisuutta.

 

Lahjoitustili FI10 4712 0010 0899 37 Saaja Jari Muikku